Update Zomervakantie en Covid19:
Alle sportkampen gaan door in de zomervakantie. Speelpleinwerking werd aangepast naar speelpleinweken. U kan enkel inschrijven per week.
Enkele uitstappen werden geannuleerd.


Ik geef niet op

Werf 44 - Grote zaal
Schoolstraat 44, 2970 Schilde
56 vrije plaatsen
19/03/2020
Welzijn_16
Vanaf 14:00
Esmeralda verlaat Ecuador om in Europa een betere toekomst op te bouwen. Ze komt vele jaren geleden terecht in België. Ze heeft een droom, maar de realiteit is anders. Ze stort zich op haar ‘integratie’ en leert de taal. Zo vindt ze na een tijd een job als huishoudster. Met haar magere inkomen als ‘domestica’ hoopt ze haar familie in Ecuador te kunnen ondersteunen. Ondertussen probeert ze alles in orde te brengen om wettig in het land te verblijven. Dat alles met een aanstekelijke frivoliteit en optimisme. Zal zij ooit volledig aanvaard worden ? Zal zij haar ambities kunnen waarmaken?
Het verhaal van Esmeralda is het verhaal van duizenden anderen in ons land. Het is gebaseerd op ware feiten. Op zoek naar geluk wacht deze mensen vaak alleen maar een verborgen leven. Een mensonwaardig leven in de kelders of mansardes van hun werkgevers.
Dit stuk is gebaseerd op de 8 waargebeurde verhalen van huispersoneel in België die eerst verschenen in “Onze (Ge)Rechten” het kookboek die FAIRWORK Belgium in 2013 publiceerde.


Prijslijst

  • Algemeen:
    • Standaardprijs: €8,00
    • Vrijetijdspas: €5,20

Reservatie data

Van 28/11/2019 12:00 tot 19/03/2020 14:00

Inschrijven niet mogelijk

back to top